Head Chef of Sakura Restaurant, Belgrade
Date: 8-9-10 November ’18
An ambitious and talented cook who has been successfully running the kitchen of the exquisite Asian Sakura Restaurant for 4 years. His cookery career began in a Mediterranean restaurant in the capital, and then in 2012 switched to Belgrade where he continued his career with the South American cuisine. In 2014 he became the head chef of Sakura Restaurant where his talent and ambitions are successfully leading the enriching menu every season with special offers of Asian, mostly Japanese cuisine.
4 yıldır seçkin Sakura Restoranı’nın Asya mutfağını başarıyla yöneten iddialı ve yetenekli bir aşçı. Aşçılık kariyeri başkentteki bir Akdeniz lokantasında başladı ve daha sonra 2012’de Güney Amerika mutfağı ile kariyerine devam ettiği Belgrad’a geçti. 2014 yılında yetenekleri ve tutkuları eşliğinde her mevsim menüsünü Asya çoğunlukla da Japon yemekleriyle zenginleştirdiği Sakura Restaurant’ın baş aşçısı oldu.
Rezervasyon Yap